Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςO Παναιτωλικός κοντά στους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Μεσολογγίου

O Παναιτωλικός κοντά στους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Μεσολογγίου [ΦΩΤΟ]

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία παικτών με τους Δημήτρη  Νταλακούρα, Ηλία Γιαννιώτη και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Εξαιτίας των πρωινών προπονήσεων της ομάδας του Παναιτωλικού, στο σχολείο βρέθηκαν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας που το διάστημα αυτό δοκιμάζονται από σοβαρούς τραυματισμούς.

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα αναλύθηκε στους μαθητές η αξία του αθλητισμού γενικότερα στην ζωή τους, οι θυσίες που απαιτούνται για να φτάσεις στο ψηλότερο σκαλί των φιλοδοξιών, ο συνδυασμός σχολείου και αθλητισμού (οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο σχολείο είναι συγχρόνως και φοιτητές σε πανεπιστήμιο μετά από επιτυχία σε πανελλήνιες εξετάσεις), η απογοήτευση ενός σοβαρού τραυματισμού και ο δρόμος της αποκατάστασης και ο ρόλος της «ομάδας» αλλά και της οικογένειας σε αυτό, και γενικά ο κοινωνικό – εκπαιδευτικός ρόλος και σκοπός μιας ομάδας σε ένα ομαδικό άθλημα, πράγμα που ο Παναιτωλικός πρεσβεύει καταστατικά και από ιδρύσεως του.

Στο τέλος της επίσκεψης δόθηκε από πλευράς του σχολείου, στους ποδοσφαιριστές, ένα μικρό δώρο  που ήταν ένα χειροποίητο χαραγμένο (στα πλαίσια του προγράμματος Roots are Routes – Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους) σε ξύλο έμβλημα του Παναιτωλικού.

Αντίστοιχα η ομάδα του Παναιτωλικού δώρισε 4 μπάλες ποδοσφαίρου στο σχολείο.

«Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουν την έξοδο στην Ευρώπη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σχολείου.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ