Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΘετικό στον κορονοϊό αγοράκι ενός έτους στο Ηράκλειο

Θετικό στον κορονοϊό αγοράκι ενός έτους στο Ηράκλειο

Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε ένα αγοράκι ενός έτους σε τεστ που έγινε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Το παιδάκι που είναι ασυμπτωματικό βρίσκεται στο σπίτι του σε περιορισμό και οι γονείς του έχουν πάρει οδηγίες τι πρέπει να κάνουν.

Σε καραντίνα έχει μπει όλη η οικογένεια που θα μείνει στο σπίτι ενώ έχουν υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Στο Βενιζέλειο βρέθηκαν θετικοί στο τεστ και δύο άνδρες, ένας 53χρονος που παραμένει στο σπίτι του και ένας 83χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλεύεται στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι από τα 270 ανακοινωθέντα σημερινά κρούσματα τα δέκα είναι στην Κρήτη. Από τέσσερα σε Ηράκλειο και Χανιά και δύο στο Ρέθυμνο.

Θετικός φοιτητής

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το Πανεπιστήμιο Κρήτης προχώρησε για σήμερα στην αναβολή του προγράμματος εξεταστικής του Τμήματος Φυσικής, της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών για να γίνουν όλες οι  απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ μετά το κρούσμα COVID- 19 που εντοπίστηκε σε φοιτητή του Τμήματος.

Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας, απόσταση δύο -2- μέτρων, απολύμανση πριν και μετά) κατά τη διάρκεια της εξέτασης του εν λόγω φοιτητή. Τονίζεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης συνεχίζει να  λειτουργεί κανονικά ακολουθώντας τους κανόνες που έχει ορίσει η πολιτεία.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ