Τιμητική διάκριση μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών

Τιμητικό δίπλωμα απονεμήθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου για τη διάκριση μαθητών και μαθήτριας του  στον πανελλήνιο & παγκύπριο μουσικό διαγωνισμό μελοποίησης ποίησης, ενορχήστρωσης και μουσικής για ταινία (Soundtrack)  της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών σχολικού έτους 2018-2019.

Το πιο τιμητικό, ωστόσο, στη διάκριση αυτή δεν είναι το βραβείο αλλά το γεγονός ότι οι δάσκαλοι και οι μαθητές δημιουργούν μικρά θαύματα μέσα στις τάξεις καθημερινά. Και αυτό γιατί τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο οι εκπαιδευτικοί να διασχίζουν το δρόμο της ανακάλυψης και της δημιουργίας χέρι-χέρι με τους μαθητές και να φέρνουν έτσι την αλλαγή σε στάσεις και νοοτροπίες που συχνά μας «κρατάνε» πίσω.

Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου κα. Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά σε κοινοποίηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Εξαιρετικά υπερήφανη και ιδιαίτερα συγκινημένη για τις επιτυχίες των μαθητών μας! Από καρδιάς συγχαίρουμε τους μαθητές μας Κωστακόπουλο Ορέστη, Λαζαρίνη Λευτέρη, Μαρκαντωνάτου Ραφαέλα, και Μπλέτσα Σωτήρη για τη σημαντικότατη διάκρισή τους! Ανυπομονούμε να ακούσουμε την πρωτότυπη σύνθεσή τους!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *