Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕκδηλώσειςΤην Κυριακή ο Εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Κυριακή ο Εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμούνται οι απόστρατοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το σκοπό αυτό, την (23-6-2019) στις 10:30 το πρωί, στην Πάτρα, θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και θα αναγνωσθεί η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση προς τιμή των αποστράτων του Σώματος στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και στις έδρες των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας μας και ειδικότερα:

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στις 10:00 το πρωί, στον Πύργο, θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στις 10:00 το πρωί, στο Αγρίνιο, θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας στις 10:30 το πρωί, στο Μεσολόγγι, θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί τους τοπικούς φορείς, τις Αρχές, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος και τους πολίτες της πόλης μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ