Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕκδηλώσεις«Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο

«Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο

Οι εγγραφές για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δημοκρατίας, ξεκίνησαν.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν (τρέχοντας ή βαδίζοντας ή ποδηλατώντας), μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου www.geagr.gr.
  • Διευκρινίζεται, ότι στη συγκεκριμένη φόρμα ανάλογα με το έτος γέννησης που θα δηλωθεί, ολοκληρώνεται η συμπλήρωση της αίτησης είτε για ενήλικες είτε για ανηλίκους.
  • Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα δηλώσεων δια ζώσης στο ισόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου, από την Τετάρτη 20/9 έως και την Παρασκευή 22/9 και ώρες 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο 23/9και ώρες 10.00-13.00.
  • Διευκρινίζεται, ότι όσοι υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, πρέπει απαραιτήτως να προμηθευτούν τον αριθμό συμμετοχής δια ζώσης.
  • Η παραλαβή θα πραγματοποιείται στον ως άνω τόπο τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες. Συμμετέχοντες στον αγώνα δίχως νούμερο δεν μπορούν να λάβουν μετάλλιο.
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ