Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΥπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις και τεχνικά έργα στις κοινότητες της Ναυπάκτου

Υπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις και τεχνικά έργα στις κοινότητες της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα η σύμβαση εκτέλεσης ασφαλτοστρώσεων και τεχνικών έργων στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου παρουσία του Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Παπαϊωαννίδη.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου με τίτλο «Οδοποιία και αναπλάσεις ΔΕ Ναυπάκτου πλην ΔΚ Ναυπάκτου» ανέρχεται στο ποσό του 1 εκ. ευρώ.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο κ.Παπαϊωαννίδης δήλωσε σχετικά:

«Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για σταδιακή αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι δρόμοι που βρίσκονται στην αρμοδιότητά μας. Με την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης από τον δήμαρχο, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες ασφαλτοστρώσεις και τεχνικά έργα στις Κοινότητες της ΔΕ Ναυπάκτου, πάντα σε συνεργασία με τους Προέδρους.

Υπενθυμίζουμε ότι, το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι αποκαταστάσεις των οδών Αφροδίτης, Λειβαδίτη, Θέρμου, Πλαστήρα στο κέντρο της πόλης για να ακολουθήσουν στη συνέχεια παρεμβάσεις και σε άλλες οδούς της, καθώς αναμένεται να υπογραφεί μία ακόμη επιπλέον σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις ύψους 400.000 ευρώ. Αντίστοιχες εργασίες πραγματοποιήθηκαν και σε πολλές Κοινότητες του δήμου μας στο πλαίσιο εκτέλεσης του Τεχνικού Προγράμματος».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ