Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑγρίνιο: Με τους επαγγελματίες της εστίασης συναντήθηκε ο Σπ.Φλώρος

Αγρίνιο: Με τους επαγγελματίες της εστίασης συναντήθηκε ο Σπ.Φλώρος

Συνάντηση εργασίας με τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου είχε ο  Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος.

Στην συνάντηση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, συμμετείχαν ο Κώστας Ναστούλης, Μιχάλης Ζήσης, Κώστας Σαράκης και Σπύρος Πλακιάς.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η εξέταση μιας σειράς θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες όπως ο έλεγχος για τη σωστή τήρηση του κανονισμού χρήσης των κοινόχρηστων χώρων (είσπραξη παλαιών οφειλών με διακανονισμό και ευνοϊκές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του νόμου καθώς και έκδοση αδειών).

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπ. Φλώρος εκτίμησε ότι η συνάντηση έθεσε  σε νέα πλαίσια τη σχέση του Δήμου Αγρινίου με τους επαγγελματίες της πόλης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Ένωσης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα  στην πρόσκληση. Είχαμε μια εποικοδομητική και σίγουρα χρήσιμη συζήτηση. Και από τις δύο πλευρές τέθηκαν οι στόχοι που ταυτόχρονα αποτελούν στοίχημα για εμάς. Κατ’ αρχάς, η χωροταξική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που βρίσκονται στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης. Και το δεύτερο στοίχημα αφορά στο σχεδιασμό κοινών δράσεων με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη ιδιαίτερα τις περιόδους των εορτών, σε επετείους ιστορικών γεγονότων και αναβίωσης εθίμων. Κάναμε μια καλή αρχή και θέλω να διαβεβαιώσω τους επαγγελματίες της εστίασης ότι παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ