Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου

Σε εξέλιξη είναι  οι εργασίες που εκτελούνται στις οδούς δυτικά και νότια του Μουσικού Σχολείου  και στοχεύουν στην ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής στην ΝΑ είσοδο του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα,  οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν  εργασίες εκσκαφής, κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις,  τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED  αλλά και αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου,  Γιώργος Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών: «Σταδιακά οι κάτοικοι θα βλέπουν την εικόνα της περιοχής να αλλάζει. Πρόκειται για δρόμους που βρίσκονται  στην Ν.Α. είσοδο της πόλης με μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα. Το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό με  το έργο της «Λειτουργικής αναβάθμισης επιχειρηματικού κέντρου στη ΝΑ Είσοδο πόλης Αγρινίου»,  ολοκληρώνει την ανάπλαση της Νοτιανατολικής περιοχής του Αγρινίου».

Το έργο  προβλέπει   ακόμη κατασκευή νέων και ανακατασκευή υπαρχουσών οδών όπως Πρωταγόρα, Πλουτάρχου, Πολυβίου και εντάσσεται στο : «Ολοκλήρωση οδών  του Επιχειρηματικού Κέντρου στη  Ν.Α. Είσοδο πόλης Αγρινίου»  από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» .

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ