Αναστάτωση στο Μεσολόγγι για την άφιξη των 180 μεταναστών

Έκτακτη σύσκεψη για την Παρασκευή συγκαλεί ο Δήμαρχος Ν. Καραπάνος

Το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο, καλώντας σε συμμετοχή την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, τα μέλη και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων.

Η σύσκεψη αφορά την συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το σοβαρό τρέχων θέμα της πόλης του Μεσολογγίου που προέκυψε εχθές Τετάρτη, και αφορά  την άφιξη 180 μεταναστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Μεσολόγγι  με τέσσερα πούλμαν, χωρίς όμως προηγουμένως να έχει ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή.

Την ώρα λοιπόν που ο Δήμαρχος Μεσολογγίου υπέγραφε σε πανηγυρικό κλίμα, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο, το Πρωτόκολλο μελλοντικής αξιοποίησης του στρατοπέδου στο Μεσολόγγι και τη δημιουργία Βιωματικού Μουσείου για την Ελληνική Επανάσταση, οι μετανάστες κατέφθαναν στο λιμάνι του Μεσολογγίου με τα λεωφορεία και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μείνουν στην περιοχή για αρκετούς μήνες, γεγονός που φαίνεται να προκαλεί αναστάτωση στη Δημοτική αρχή που στην ουσία «πιάστηκε στον ύπνο» και συγκαλεί για την Παρασκευή έκτακτη σύσκεψη ούτως ώστε να παρθεί μία απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει στο μείζον αυτό θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *