Δημιουργήθηκε χώρος για την στήριξη οικογενειών με προβλήματα επιβίωσης στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση εγκαινίων του ”ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. Ο όμορφος και πάνω απ΄όλα ζεστός χώρος, ο οποίος εγκαινιάστηκε, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την στήριξη των οικογενειών με προβλήματα επιβίωσης και είναι σε θέση να προσφέρει βασικά αγαθά (τρόφιμα / ρούχα / παιχνίδια / πάνες / παιδικά έπιπλα / γάλα)  και ότι θα μπορούσε να χρειαστεί μια οικογένεια.

Εξάλλου τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες σήμερα με πενιχρά έως καθόλου εισοδήματα οδήγησαν τον σύλλογο ”ΑΓΑΠΩ” με πρόεδρο την κ.α Έλενα Σερεπίσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, στην απόφαση δημιουργίας του εν λόγω χώρου.

Μετά λοιπόν από πολλή δουλειά  άνοιξε τις πόρτες του και επίσημα και οι συνάνθρωποι μας ήδη αγκάλιασαν την πρωτοβουλία με περισσή αγάπη. Συγκεκραμένα την περασμένη Κυριακή στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων «ΣΠΥΡΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ», όπου είναι και η έδρα του, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια. «Ο χώρος ανήκει μόνο στις οικογένειες τονίζει η υπεύθυνη της Αλληλεγγύης Έλενα Σερεπίσου που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την δημιουργία και μεταμόρφωση του χώρου». Και καταλήγει «Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Αποστολάκη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω ακόμα μια φορά στον τόπο μου».

Ποια είναι η Έλενα Σερεπίσου

  • Η υπεύθυνη του ”ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Έλενα Σερεπίσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 19/4/1978. Με καταγωγή από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και μητέρα τριών τέκνων είναι απόφοιτη νοσηλευτικής σχολής, ιδρύτρια και πρόεδρος του συλλόγου ‘ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ’.
  • Αφιέρωσε τη ζωή της στο κοινωνικό έργο για το κοινό καλό. Τα Μ.Μ.Ε ασχολήθηκαν με την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά της και βραβεύθηκε πολλές φορές από αθλητικούς συλλόγους / πολιτιστικούς / από συλλόγους γονέων/ από τον όμιλο ‘ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ’ με πρόεδρο την κα Νανά Λάτση και από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
  • Στα 37 της χρονιά περνά στην ιστορία όταν οι εκδόσεις WHO IS WHO την κατατάσσουν στις σημαντικές προσωπικότητες με έργο και γράφουν την βιογραφία της. Το 2018 γράφουν για δεύτερη φορά την βιογραφία της ως μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες στην ιστορία με προσφορά. Το 2019 οι γνωστές εκδόσεις Women Leaders για το τεράστιο κοινωνικό της έργο την συμπεριέλαβαν με αφιέρωμα στις γυναίκες ηγέτες. Σημαντική προσωπική στιγμή είναι η επίσκεψη της στις γυναικείες φυλακές Θήβας όπου στήριξε τις μητέρες τρόφιμες και τα παιδάκια που μεγαλώνουν μέσα στο κατάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *