Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΔήμος Μεσολογγίου: Συστήνεται γραφείο δράσεων εξωστρέφειας με υπεύθυνη την Άντζελα Καζαντζή

Δήμος Μεσολογγίου: Συστήνεται γραφείο δράσεων εξωστρέφειας με υπεύθυνη την Άντζελα Καζαντζή

Τη σύσταση και έναρξη  λειτουργίας ειδικού  γραφείου, που σκοπό  θα έχει την  οργάνωση  δράσεων  και  εκπαιδευτικών  πρωτοβουλιών για την ανταλλαγή γνώσης και πολιτισμού μεταξύ μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών και  επαγγελματιών, ανακοίνωσε ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.

Υπεύθυνη του γραφείου αναλαμβάνει η καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και παιδαγωγός, κα. Άντζελα Καζαντζή .

«Μετά την απομάκρυνση μας από τον κίνδυνο της πανδημίας ο Δήμος μας προχωρά σε μια σημαντική δράση εξωστρέφειας και σε συνεργασία με την έμπειρη εκπαιδευτικό κα. Άντζελα Καζαντζή  καταστρώνουμε το σχέδιο για την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών και προσδοκούμε σε άμεσα αποτελέσματα.

Ως Δήμος οφείλουμε να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, είμαστε ανοιχτοί σε δημιουργικές συνεργασίες και μάλιστα τις επιδιώκουμε όταν πρόκειται για συμπολίτες μας με δημιουργική διάθεση και σύγχρονη αντίληψη.

Σε ένα Δήμο που το πολιτιστικό απόθεμα περισσεύει, που αποτελεί  κοιτίδα πνευματικής κληρονομιάς, αναφορά έμπνευσης για την τέχνη και τα γράμματα  θα είναι παράλειψή μας  να μην αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρέχουν τα σύγχρονα μέσα, οι τακτικές και τα προγράμματα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εντός και εκτός Ελλάδας, για να «εξάγουμε» πολιτισμό και να ανταλλάζουμε  γνώσεις και εμπειρίες» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ