Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΔωρεά πινάκων σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγρινίου από την οικογένεια Σπύρου...

Δωρεά πινάκων σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγρινίου από την οικογένεια Σπύρου Μαστοράκη

Η ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ή δράση που αναβαθμίζει και βελτιώνει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα σχολεία της περιοχής

Παραδόθηκαν σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγρινίου τέσσερις σχολικοί πίνακες που δώρισε η οικογένεια Σπύρου Μαστοράκη.

Συγκεκριμένα η δωρεά των πινάκων που έφτασαν από την Αθήνα στα σχολεία Νεάπολης, Παραβόλας, Σκουτεράς και Γαβαλούς έγινε μέσω της ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» με βασικό στόχο την ενίσχυση της διδασκαλίας των μαθητών, εμπλουτίζοντας και υποβοηθώντας το τόσο σημαντικό έργο των δασκάλων.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στα σχολεία η πρόεδρος κα. Βίκυ Αγγέλη και μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν τους νέους πίνακες και συνομίλησαν σε ευχάριστο κλίμα με τους δασκάλους.

Η επιλογή των δημοτικών σχολείων έγινε μέσω της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από  ενδελεχή έρευνα, με βάση τις ανάγκες τους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι που συμμετέχουν στην ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» δίνουν μεγάλο βάρος σε δράσεις που βασίζονται στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αναδεικνύουν τις αξίες της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Τέλος μαζί με τους σχολικούς πίνακες δόθηκε στους μικρούς μαθητές  το πρώτο τουριστικό ημερολόγιο για το 2023 που δημιούργησε η ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» και στο οποίο προβάλλονται περιοχές με όμορφα τοπία καθώς και τοπικά προϊόντα του Δήμου Αγρινίου ούτως ώστε να αναδειχθεί και να γίνει ευρύτερα γνωστή η τουριστική ταυτότητα του Δήμου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ