Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου για αντικαπνιστικό: «Αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μια μέρα»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες) σχετικά με τον χειρισμό της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στον Δήμο Αγρινίου, που προκάλεσαν την παραίτηση του προέδρου και του Ταμεία του Διοικητικού Συμβουλίου, η  Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου αποσύρει την πρόσφατη ανακοίνωση της, θεωρώντας ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών της.

Να σημειωθεί ότι με την εν λόγω ανακοίνωση ζητήθηκε από όλα  τα μέλη της Ένωσης να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό νόμο κάτι που τελικά δεν έγινε και προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο πολλές αντιδράσεις στον κλάδο, δεδομένου ότι υπήρξαν διαφωνίες από πολλά μέλη για το χειρισμό της υπόθεσης.

«Με την εκλογή νέου προέδρου και ταμεία θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση των μελών και θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σχετικά με το θέμα.

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, είναι σε εξέλιξη και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους , τις ελεγκτικές υπηρεσίες και τους πολίτες, καπνιστές και μη, να κατανοήσουν ότι οι αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μια μέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *