Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΥποψήφιος με την Χριστίνα Σταρακά ο Λευτέρης Αραχωβίτης

Υποψήφιος με την Χριστίνα Σταρακά ο Λευτέρης Αραχωβίτης

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών «ρίχνεται» ο Λευτέρης Αραχωβίτης στο πλευρό της υποψηφίας Δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά.

Έχοντας γεννηθεί, μεγαλώσει και δραστηριοποιηθεί σε αυτή την πόλη, βιώνοντας τόσο τα πλεονεκτήματα του τόπου, όσο και  τις καθημερινές δυσκολίες, αποφάσισε να δηλώσει παρών στις δημοτικές εκλογές και δηλώνει:

«ΜΑΖΙ με έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ, τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Στόχος να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που απαιτεί η σύγχρονη διοίκηση, να δημιουργήσουμε ένα (νέο) αναπτυξιακό μοντέλο μέσα από συνεννόηση, συνεργασία και συμπόρευση με όλες τις δυνάμεις που έχουν τη διάθεση, το όραμα και τη θέληση να αγωνιστούν για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας.

Θέλοντας να συμβάλλω σε έναν δημιουργικό και γόνιμο διάλογο για το αύριο της πόλης, γνωρίζοντας τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτή μου την απόφαση, σας ζητώ να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια».

Ποιος είναι ο Λευτέρης Αραχωβίτης

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων με ειδικότητα Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός και έχει ολοκληρώσει την μετεκπαίδευση του στις Διαταραχές του Μεταβολισμού των Λιπιδίων και Παχυσαρκίας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας ενώ στη διάρκεια της ειδίκευσής του στο Νοσοκομείο Αγρινίου, υπήρξε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου.

Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, από το 2007 έως και το 2010 εξέδιδε την ιστορική αθλητική εφημερίδα της Αιτωλοακαρνανίας, ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΠΟΡ, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Λάζαρου Αραχωβίτη, ιδρυτή της εφημερίδας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πολιτεύτηκε με το «ΠΟΤΑΜΙ» στις Βουλευτικές Εκλογές του 2015 ενώ έχει διατελέσει Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης το 2016.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ