Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠολιτικήΕπίσκεψη Παπαθανάση στο ΕΚΑΒ Αγρινίου -Συναντήθηκε με εργαζόμενους

Επίσκεψη Παπαθανάση στο ΕΚΑΒ Αγρινίου -Συναντήθηκε με εργαζόμενους

Το ΕΚΑΒ Αγρινίου επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους  και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Παπαθανάσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους –διασώστες για την τεράστια προσφορά τους προς τους πολίτες και συζήτησε μαζί τους για την εξεύρεση λύσεων στα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας τους πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.

Μετά την επίσκεψη ο κ.Παπαθανάσης δήλωσε:

«Ευχαρίστησα τους εργαζόμενους και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για την αυταπάρνηση την οποία δείχνουν στην άσκηση των καθηκόντων τους και συνεργάστηκα μαζί τους προκειμένου να δοθούν λύσεις στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως το κτιριακό, η βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών και ο εκσυγχρονισμός του στόλου των οχημάτων. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι διπλα τους και να τους στηρίζω για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ