Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΓ.Παπαναστασίου: «Κομμάτι της ιστορίας του Αγρινίου o Παύλος Μοσχολιός»

Γ.Παπαναστασίου: «Κομμάτι της ιστορίας του Αγρινίου o Παύλος Μοσχολιός»

«Ο Παύλος Μοσχολιός  αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Αγρινίου» είπε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου, ξεχνώντας ουσιαστικά τις όποιες πολιτικές «κόντρες» υπήρξαν μεταξύ τους στο παρελθόν.

Και το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο είναι το πρώτο στο οποίο δεν συμμετέχει ο Π. Μοσχολιός αφού τη θέση του ως επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά και την παραίτηση του, ανέλαβε ο Χρήστος Κορδολαίμης ενώ την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο κατέλαβε η κυρία Μαργαρίτα Σερπάνου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Παπαναστασίου:

“Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την παραίτηση του πρώην Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου δήλωσε τα εξής:  «Είναι σημαντικό,  οι κοινωνίες,  να αναγνωρίζουν  και να σέβονται  διαχρονικά τις προσωπικότητες, οι οποίες με την παρουσία και το έργο τους, καθόρισαν τη λειτουργία και το μέλλον των πόλεων τους.

Ο Παύλος Μοσχολιός  αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Αγρινίου.

Οι συμπολίτες μας τον τίμησαν δίνοντας του  τον μέγιστο τίτλο του  πρώτου πολίτη του Αγρινίου,  εκλέγοντας τον  δύο φορές Δήμαρχο της πόλης.

Στην μακρά θητεία του στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση  υπηρέτησε  σε  επιτελικές θέσεις και είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί αλλά και να εφαρμόσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του.

Ακολούθησε τις αρχές του με πειθαρχία και μεθοδικότητα και,  όπως όλοι όσοι αποφασίζουμε να ασχοληθούμε με τα κοινά,  πάντα επ΄ αγαθώ της κοινωνίας.

Με τον Παύλο Μοσχολιό γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε παράλληλη διαδρομή.  Επαγγελματική και πολιτική. Στην πολύχρονη αυτή πορεία μας χώρισαν πολλά. Θέλω να πιστεύω όμως  ότι μας ένωνε πάντα η διάθεση για προσφορά και η ισχυρή πεποίθηση ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας.

Μια κοινωνία που γνωρίζει να εκτιμά και  να σέβεται, μια κοινωνία με μνήμη, είναι σίγουρα μια κοινωνία με μέλλον.

Εγώ, όπως και όλοι όσοι μετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, οφείλουμε  σεβασμό  στην  θεσμική ιδιότητα του Παύλου Μοσχολιού και του ευχόμαστε η παραίτηση από την θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να μη είναι ταυτόχρονα παραίτηση από την ενεργό δράση αλλά να συνεχίσει να συμβάλλει, με όποιον τρόπο επιλέξει, στο πολιτικό γίγνεσθαι”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ