Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΜάγεψαν τα Έργα Τέχνης από το ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Μάγεψαν τα Έργα Τέχνης από το ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Πράγματι, είναι χάρμα οφθαλμού η προσπάθεια και η συνεργασία τριών ειδικοτήτων: Καλών Τεχνών –Κομμωτικής και Αισθητικής Τέχνης  στα πλαίσια του μαθήματος «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ» του Β΄ Εξαμήνου της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης. Η κάθε μια από το δικό της μετερίζι.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας που για πρώτη φορά επιχειρήθηκε στα πλαίσια του συγκεκριμένου μαθήματος, ευελπιστούμε να γίνει θεσμός για όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ως μια καινοτόμος δράση. Τα έργα των σπουδαστών θα «ταξιδέψουν» και θα κοσμούν σε λίγες μέρες βιτρίνες κομμωτηρίων της πόλης του Αγρινίου μέχρι να επιστρέψουν στην βάση τους στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Ένα μεγάλο μπράβο στους σπουδαστές της ειδικότητας κομμωτικής τέχνης που έδειξαν μεγάλη υπομονή και θέληση ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project!

Να σημειωθεί ότι στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πραγματοποιήθηκαν 22 δράσεις κατά το σχολικό έτος 2017-2018 από τους 40 σπουδαστές των δυο τάξεων της ειδικότητας, σύμφωνα με έγγραφο της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Α2 του ΟΑΕΔ, ώστε να αναδειχθούν οι δεξιότητες των σπουδαστών και να συμβάλουν στην συστηματικότερη προσέγγιση προς τις επιχειρήσεις. Σκοπός αυτών των δράσεων είναι η προβολή και η ανάδειξη, όλων όσων έχουν γίνει από τους σπουδαστές και γενικά όσων απαρτίζουν το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ προς την τοπική κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Ο Διευθυντής κ. Μουτόπουλος Κωνσταντίνος, ο Υποδιευθυντής κ. Κυριαζής Ιωάννης, οι εκπαιδευτικοί: Τηγανίτα Ευαγγέλια ΠΕ08 Καλών τεχνών –Κοσμά Παναγιώτα και Μαμασούλα Γεωργία ΤΕ01.19 κομμωτικής –Δεβαμτζή Ελένη ΠΕ18.04 επαγγελματίας αισθητικός, εύχονται καλό καλοκαίρι σε όλους και να θυμούνται ότι ….

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ