Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΜε εντολή Εισαγγελέα απομακρύνθηκαν τα ευρήματα που παραπέμπουν σε μαύρη...

Με εντολή Εισαγγελέα απομακρύνθηκαν τα ευρήματα που παραπέμπουν σε μαύρη μαγεία από το σπήλαιο στο Πετροχώρι Θέρμου

Στις αρμόδιες αρχές παραδόθηκαν τελικά από τον Βιολόγο και  σπηλαιολόγο Κώστα Μπακολίτσα και τον σπηλαιολόγο Παναγιώτη Καρούτσο, τα ευρήματα που βρέθηκαν στο Θέρμο,  σε σπήλαιο- βάραθρο κοντά στο Πετροχώρι, και σχετίζονταν με τελετές μαύρης μαγείας.

Η μεταφορά των ευρημάτων έγινε μετά από εντολή Εισαγγελέα, όπως αναφέρει ο κ. Μπακολίτσας, που μάλιστα χαρακτηρίζει αθλιότητες όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες πως τα ευρήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με θανάτους ανθρώπων και ειδικότερα σημειώνει τα εξής:

«Αγαπητοί κάτοικοι του Πετροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θέρμου, δεν έχετε (γιατί και πριν δεν είχατε, όσοι τουλάχιστον δεν πιστεύατε σε αυτές τις αθλιότητες) να φοβάστε πλέον τίποτε από το Σπήλαιο -βάραθρό σας. Τα «σατανιστικά» κατασκευάσματα μετά από εντολή του Εισαγγελέα ανασύρθηκαν παρουσία της Αστυνομίας, και είναι πλέον σε καλά χέρια (παρέμειναν όμως τα σκουπίδια που κάποιοι πέταγαν στη σπηλιά εδώ και πολλά χρόνια).

Το απόγευμα της 21ης Απριλίου οι σπηλαιολόγοι Μπακολίτσας Κωνσταντίνος και Καρούτσος Παναγιώτης, κατέβηκαν στο βάραθρο σε συνεννόηση με τις αρχές, με «ευλαβική» προσοχή ανέσυραν ότι είχε σχέση με τα άθλια ευρήματα του 2014, και τα παρέδωσαν στα όργανα της τάξης.

Ελπίζουμε αυτό να αποτελέσει το τέλος της υπόθεσης και ποτέ πια να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε με έργα αμόρφωτων και μοχθηρών ανθρώπων, τα οποία θα χρησιμοποιούν δημοσιογράφοι με μεγάλη «φαντασία», για να τρομοκρατούν τον κόσμο.

Απομένει ο καθαρισμός της σπηλιάς από τα σκουπίδια (και εδώ μπορούμε εθελοντικά να βοηθήσουμε) για να αποδοθεί καθαρή στους μόνιμους κατοίκους της , τις νυχτερίδες.

Η περιοχή του σπηλαίου στην Λίμνη Τριχωνίδα, είναι μοναδική σε ομορφιά και πρέπει να γίνει γνωστή για το φυσικό της πλούτο και τα ιστορικά της μνημεία.

Η σημαντικότητα της περιοχής αυτής ενισχύεται και από την επιλογή των φίλων της Αστρονομίας, να διοργανωθεί για πρώτη φορά στον Δρυμώνα Θέρμου (περιοχή Τριχωνίδας Αιτωλοακαρνανίας) η 12η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων στις 12, 13 και 15 Ιουλίου του 2018».

Δεν σχετίζονται με τους θανάτους τα ευρήματα στο Θέρμο

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτηρίζονται όσα γράφτηκαν πρόσφατα σε αθηναϊκή εφημερίδα  περί «τριγώνου» μεταξύ Αγρινίου, Μυρτιάς και Θέρμου, που συνδέει μάλιστα τους θανάτους της χήρας Ειρήνης Λαγούδη και του επιχειρηματία Δημήτρη Τσίτσικα, αλλά και το θάνατο του δάσκαλου Νίκου Μέντζου με τα αντικείμενα που βρήκε Αγρινιώτης σπηλαιολόγος που παραπέμπουν σε τελετές βουντού και μαύρης μαγείας!

Μάλιστα ο  Κωνσταντίνος Μπακολίτσας, Βιολόγος – Σπηλαιολόγος και Αντιπρόεδρος της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας, έστειλε αυστηρή προειδοποίηση σε όποιον χρησιμοποιεί το όνομά του η τα ευρήματά του, συνδέοντάς τα (άστοχα) με εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην περιοχή μας, και προειδοποίησε ότι  θα ασκήσει κάθε έννομο μέσο για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου.

«Έχουν κάθε δικαίωμα να εικάζουν αλλά οι «υποθέσεις τους» θα πρέπει να διαχωρίζουν τα πρόσωπα που τυχαία ανακάλυψαν κάποια ευρήματα, με ανεξιχνίαστες εγκληματικές πράξεις που διαπράχθηκαν, προσπαθώντας να υποκαταστήσουν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ ως μόνο πραγματικό στόχο έχουν την αύξηση της αναγνωσιμότητας των εντύπων τους. Επίσης η προειδοποίηση αφορά όποιον προσπαθεί, με ευκαιρία τα μακάβρια αυτά ευρήματα, να διαστρεβλώσει τα πραγματικά γεγονότα, όπως τα έχω δώσει σε δελτίο τύπου σε πολλούς δημοσιογράφους η έχω αναρτήσει στο facebook.

Η πρώτη μου προσπάθεια να ενημερώσω τους συντοπίτες μου για την δράση κυκλωμάτων και ομάδων σατανιστών στην περιοχή μας δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κυρίως εξαιτίας της προσπάθειας κάποιων (ελαχίστων) να μειώσουν την σημασία των ευρημάτων, κάνοντας δημόσια άθλιους και δόλιους σχολιασμούς. Διαπιστώνω ότι επιτέλους και οι αρχές ενδιαφέρθηκαν για τα ευρήματα, αν και με λίγη καθυστέρηση, μιας που τα κέρινα ομοιώματα βρέθηκαν και δημοσιοποιήθηκε το γεγονός στις 22-3-2014 ενώ η πράξη της ρίψης τους στο σπήλαιο, έγινε τουλάχιστον 15 με 20 χρόνια πριν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνος Μπακολίτσας.

Μπακολίτσας Κωνσταντίνος, μαγεία, Θέρμο

Μπακολίτσας Κωνσταντίνος, μαγεία, ΘέρμοΜπακολίτσας, Θέρμο

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ