Μεσολόγγι: Διέρρηξαν τα ΕΛ.ΤΑ., προσπάθησαν να παραβιάσουν ΑΤΜ και έκλεψαν βενζινάδικο!

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Νεοχώρι και στο Κεφαλόβρυσο Μεσολογγίου, χρησιμοποιώντας δυο οχήματα, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από περιοχές του Νεοχωρίου και  του Αιτωλικού, μετέβησαν στο Νεοχώρι και διέρρηξαν υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ., από το οποίο  αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να παραβιάσουν και το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέβησαν σε αυτόματο μηχάνημα αναλήψεων μετρητών (Α.Τ.Μ.) τραπεζικού υποκαταστήματος και επιχείρησαν να παραβιάσουν μεταλλικό ρολό ασφαλείας οπισθοχωρώντας προς την κατεύθυνσή του με το κλεμμένο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό.

Έπειτα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κεφαλόβρυσο και αφαίρεσαν αυτόματο πωλητή καυσίμων, προσκρούοντας με το οπίσθιο μέρος του φορτηγού σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ο αυτόματος πωλητής περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ενώ παράλληλα προξένησαν και φθορά σε διπλανή αντλία καυσίμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *