Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Περισσότερες από 1.200 άδειες καρέκλες στην πλατεία Γεωργίου

Πάτρα: Περισσότερες από 1.200 άδειες καρέκλες στην πλατεία Γεωργίου

Περισσότερες από 1.200 άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν χθες στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, ζητώντας μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Στεργίου, «η σημερινή εκδήλωση ήταν μία βουβή φωνή διαμαρτυρίας, ζητώντας από την Πολιτεία να μας βοηθήσει, ώστε να σταθούμε όρθιοι». Μάλιστα, ο σύλλογος ζητά ακόμη την στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ενώ όπως σημειώνει ο Σπύρος Στεργίου, «στην Αχαΐα λειτουργούν περίπου 3.000 επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, στις οποίες απασχολούνται περισσότεροι από 30.000 εργαζόμενοι».

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «η δημοτική αρχή στηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του κλάδου εστίασης και αναψυχής, καθώς και όλων των επαγγελματοβιοτεχνών και των εργαζομένων».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ