Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας ορκίστηκε η Αγγελική Ρούση–Ντζιμάνη

Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) ορκίστηκε σήμερα η Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη παρουσία του Περιφερειάρχη, του Προέδρου του Π.Σ. και του επικεφαλής της παράταξης “Δυτική Ελλάδα-Δικαιωμα στην Πρόοδο”.

Να σημειωθεί πως η κα. Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη καταλαμβάνει μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας μετά και την παραίτηση του κ. Σάββα Βλάχου ο οποίος αναλαμβάνει  Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

“Μετά την σημερινή μου ορκωμοσία, παρουσία του Περιφερειάρχη, του Προέδρου του Π.Σ. και του επικεφαλής της παράταξης μας ,επίσημα μέλος ενός ισχυρού πολιτικού οργάνου , του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Προχωράμε με γνώση, με συνέπεια, με όρεξη για δουλειά ,με πίστη στις δυνατότητες αυτού του πανέμορφου τόπου που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, του τόπου που γνωρίζω από άκρη σε άκρη, του τόπου που αγαπώ.

Σας ευχαριστώ θερμά ακόμη μια φορά για την αγάπη και την στήριξη σας και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.
Προχωράμε μαζί, με σημαία την Αιτωλοακαρνανία μας” ανέφερε σε ανακοίνωση της σε κοινωνικό δίκτυο η Περιφερειακή πλέον Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας κα. Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *