Στο Θέρμο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας

Ο Δήμος Θέρμου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Απανταχού Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας ο “ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” θα φιλοξενήσει το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή  24, 25 & 26 Ιουλίου την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας , η οποία έχει προγραμματίσει πανηγυρική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στην Κοινότητα Αργυρού Πηγαδίου του Δήμου Θέρμου, στον χώρο που στεγάζει το  Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ορεινούς Δήμους και την προσπάθεια των Τοπικών Συλλόγων  για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των ορεινών χωριών της πατρίδας μας”.

Από τα μέλη της ένωσης θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των παρακάτω σταθμών:

  • ΑΘΗΝΑ 9.84
  • ΚΑΝΑΛΙ  1  ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΡΑΔΙΟ TV 100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΥΡΟΥ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΧΑΛΙΚΔΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 μ.μ. άφιξη στο Θέρμο και διαμονή στο Ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ.

– Σάββατο 25 Ιουλίου μετά το πρωϊνό, η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο για το Αργυρό Πηγάδι, όπου θα ξεναγηθεί στο Κέντρο και στον Άγιο Γεώργιο. Το μεσημέρι της ίδιας μέρα ο Σύνδεσμος θα παραθέσει τιμητικό γεύμα στην αποστολή στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού. Το απόγευμα θα ακολουθήσει ανοικτή πανηγυρική συνεδρίαση της Ένωσης στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης. Μετά το πέρας των εργασιών τους η αποστολή θα αναχωρήσει για το Θέρμο, αφού πρώτα ξεναγηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα του εξ Ιωαννίνων. Βράδυ ελεύθερο.

– Κυριακή πρωί 26 Ιουλίου με την επιμέλεια της Δημοτικής αρχής θα γίνει ξενάγηση της αποστολής στο αρχαιολογικό μουσείο (και όπου αλλού κριθεί σε σχέση με τον διαθέσιμο χρόνο τους) και μετά το μεσημέρι τα μέλη θα αναχωρήσουν για τις έδρες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *