Τρύπες…με θέα στο Δ.Α.Κ Αγρινίου

«Εκσυγχρονισμός» με ωραία θέα!!!

Νέες καταγγελίες για το Δ.Α.Κ Αγρινίου και τις τρύπες που «φιλοξενεί» στον μαντρότοιχο του, βλέπουν το φώς της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα σχετική καταγγελία για το θέμα κάνει ο Επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Αγρινίου «Αγρίνιο – Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε Δράση» Δημήτρης Τραπεζιώτης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες αναφέρει: «Εικαστική παρέμβαση πολλαπλών χρήσεων στον μαντρότοιχο του Δ.Α.Κ Αγρινίου. Παράθυρα θέασης ή drive in cinema; Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα από συνδημότη μας».

Οι τρύπες λοιπόν δεν είναι κάτι το καινούργιο αφού και στο παρελθόν πολίτες που αθλούνται στο Δ.Α.Κ Αγρινίου, ζήτησαν να κλείσουν, αφού όπως λένε αρκετά συχνά εισέρχονται από τις μεγάλες τρύπες που υπάρχουν στο μαντρότοιχο άγνωστοι και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που χάνουν προσωπικά τους αντικείμενα.

  Ο «εκσυγχρονισμός» του αθλητικού κέντρου, για τον οποίο δαπανήθηκαν και σχετικά κονδύλια, αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πράγμα δύσκολο και ανέφικτο. Εκτός βέβαια εάν ορισμένοι βλέπουν τις τρύπες ως… «εκσυγχρονισμό» με ωραία θέα!!!

ΔΑΚ Aγρινίου, τρύπες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *